جستجو

فراخوان داستان کوتاه Bristol Short Story Prize ۲۰۲۶ منتشر شد.

  • مهلت: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴

جایزه Bristol Short Story Prize یکی از معتبرترین رقابت‌های بین‌المللی داستان‌کوتاه در بریتانیاست که به‌صورت سالانه با هدف کشف استعدادهای تازه، حمایت از نویسندگان مستقل و فراهم‌کردن بستری حرفه‌ای برای انتشار آثار کوتاه برگزار می‌شود. این رقابت از سال ۲۰۰۸ آغاز شده و اکنون به‌عنوان یکی از مهم‌ترین جوایز ادبی مستقل شناخته می‌شود. فراخوان سال ۲۰۲۶ این جایزه نیز با تأکید بر کیفیت ادبی، تنوع روایی و شناسایی صداهای تازه در عرصه داستان‌نویسی منتشر شده است.

شرایط و ضوابط:

  • این مسابقه توسط یک تیم حرفه‌ای از ویراستاران و داوران ادبی اداره می‌شود و نویسندگانی از سراسر جهان در آن شرکت می‌کنند. آثار منتخب ضمن دریافت جوایز مالی، در آنتولوژی سالانه جایزه چاپ شده و فرصت دیده‌شدن در سطح حرفه‌ای را به‌دست می‌آورند.
  • شرکت در این مسابقه برای تمامی نویسندگان دنیا، از جمله ایرانیان، آزاد است و محدودیت سنی به‌جز حداقل ۱۶ سال وجود ندارد.
  • داستان باید به زبان انگلیسی نوشته شده باشد.
  • اثر ارسال‌شده باید کاملاً اورجینال باشد و پیش از این منتشر نشده باشد و در هیچ مسابقه‌ای تا تاریخ ۱ ژوئیه ۲۰۲۶ برنده، فینالیست، شورت‌لیست یا لانگ‌لیست نشده باشد.
  • استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای تولید، ویرایش، بازنویسی یا اصلاح متن ممنوع است و در صورت کشف، اثر حذف شده و شرکت‌کننده از دوره‌های آینده نیز محروم می‌شود.
  • موضوع و ژانر آزاد است و همه سبک‌ها از جمله ادبی، تجربی، فانتزی، علمی‌تخیلی، جنایی، مینیمال، رئالیسم جادویی و… پذیرفته می‌شود.
  • حداکثر تعداد کلمات ۴۰۰۰ کلمه است و محدودیت حداقل تعداد کلمه وجود ندارد.
  • نام نویسنده نباید در داخل فایل داستان درج شده باشد و داوری به صورت ناشناس انجام می‌شود.
  • فایل باید با فرمت Word (doc یا docx)، با فونت استاندارد، فاصله‌گذاری دوخطی و شماره‌گذاری صفحات ارسال شود.
  • شرکت‌کنندگان می‌توانند بیش از یک اثر ارسال کنند اما برای هر اثر باید ثبت‌نام جداگانه انجام شود.
  • امکان ارسال نسخه چاپی برای کسانی که امکان بارگذاری آنلاین ندارند وجود دارد و در این حالت نیز نباید اطلاعات هویتی روی متن اصلی درج شود.
  • موضوعات و رویکردهای نوآورانه، روایت‌های متفاوت فرهنگی و سبک‌های شخصی کاملاً پذیرفته هستند و معیار اصلی داوری کیفیت ادبی، روایت، شخصیت‌پردازی و انسجام متن است.

هزینه شرکت در این فراخوان:

  • هزینه ثبت‌نام برای هر داستان ۱۴ پوند است.
  • تعداد محدودی ثبت‌نام رایگان برای افراد کم‌درآمد، دانشجویان یا کسانی که امکان پرداخت ندارند وجود دارد و درخواست آن فقط از طریق فرم مخصوص قابل ارسال است.

جوایز این فراخوان:

  • جایزه نفر اول ۱۵۰۰ پوند است.
  • جایزه نفر دوم ۵۰۰ پوند است.
  • جایزه نفر سوم ۲۵۰ پوند است.
  • پانزده نویسنده شورت‌لیست‌شده هرکدام ۵۰ پوند دریافت می‌کنند.
  • داستان‌های راه‌یافته به شورت‌لیست در آنتولوژی رسمی سالانه منتشر می‌شوند و هر نویسنده نسخه‌ای رایگان از کتاب دریافت می‌کند.

لینک‌های مرتبط:

فقط به آفرینش اثر فکر کنید!

فستیوارت ثبت نام شما را انجام می‌دهد.

می‌توانید از خدمات ویژه‌ی «دپارتمان‌های تخصصی فستیوارت» برای ثبت‌نام، واریز و دریافت هزینه‌های ارزی، ترجمه‌ی متون ادبی، طراحی پورتفولیو، پوستر و … استفاده کنید.

اینجا کلیک کنید.
این خبر را برای دیگران بفرستید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مهم این صفحه