جستجو
پوستر فراخوان طراحی تجربه فیزیجیتال در حوزه قهوه برای هُرکا (هتل، رستوران و کافه)

فراخوان طراحی تجربه فیزیجیتال در حوزه قهوه برای هتل، رستوران و کافه (هرکا) – Phygital HORECA Experience Design

  • مهلت: ۷ آبان ۱۴۰۵

فراخوان Phygital HORECA Experience Design توسط پلتفرم بین‌المللی Desall و با همکاری یک شرکت چندملیتی و پیشرو در صنعت قهوه برگزار می‌شود. این شرکت که نام آن در حال حاضر به‌صورت عمومی اعلام نشده است، از طراحان و استعدادهای خلاق دعوت کرده تا با انجام پژوهش و بررسی نمونه‌های موجود در بازار، راهکارهایی برای پیوند دادن تجربه فیزیکی مشتری در فضاهای هورکا با خدمات و تعاملات دیجیتال ارائه کنند.

هدف این فراخوان شناسایی مدل‌های نوآورانه‌ای است که بتوانند تجربه مصرف قهوه را در فضاهایی مانند کافه‌ها، نانوایی‌کافه‌ها و رستوران‌ها ارتقا دهند و در عین حال رابطه میان برند و مصرف‌کننده را تقویت کنند. طرح‌ها باید بتوانند از طریق پیوند میان نقاط تماس فیزیکی و دیجیتال، تجربه‌ای یکپارچه برای مشتری ایجاد کنند و برای کسب‌وکار نیز ارزش قابل اندازه‌گیری به وجود آورند.

شرایط و ضوابط

  • شرکت در این فراخوان برای افراد خلاق ۱۸ سال به بالا از هر ملیتی آزاد است.
  • شرکت در فراخوان رایگان است.
  • هر شرکت‌کننده می‌تواند یک یا چند پروژه ارسال کند، اما برای هر پروژه باید فرایند ارسال جداگانه انجام شود.
  • پیشنهاد باید شامل مرحله پژوهش میدانی باشد و شرکت‌کننده باید رفتار مصرف‌کنندگان، نقاط تماس موجود در فضاهای تجاری و نحوه تعامل تجربه فیزیکی و دیجیتال را مستقیماً مشاهده و تحلیل کند.
  • پژوهش باید نمونه‌های موجود و قابل تکرار در بازارهای بین‌المللی را بررسی کند و در نهایت بر اساس شواهد جمع‌آوری‌شده، یک مفهوم فیزیجیتال اصیل و ویژه بخش قهوه ارائه دهد.
  • در بخش پژوهش باید یک نمونه از تجربه فیزیجیتال در یک کسب‌وکار مستقل هورکا بررسی شود؛ این کسب‌وکار می‌تواند در حوزه کافه و کافی‌شاپ، نانوایی‌کافه یا تجربه‌های سبک زندگی و غذاخوری تعاملی فعالیت کند.
  • در بخش پژوهش باید یک نمونه از تجربه فیزیجیتال در یک زنجیره خرده‌فروشی هورکا بررسی شود؛ این نمونه نیز می‌تواند مربوط به کافه و کافی‌شاپ، نانوایی‌کافه یا تجربه‌های سبک زندگی و غذاخوری تعاملی باشد.
  • در بخش پژوهش باید یک نمونه از تجربه فیزیجیتال در یک کسب‌وکار خارج از حوزه هورکا بررسی شود.
  • در نهایت باید یک مفهوم اصیل از تجربه فیزیجیتال ارائه شود که توسط شرکت‌کننده طراحی شده و به‌طور مشخص برای بخش قهوه کاربرد داشته باشد.
  • در هر چهار مورد باید اطلاعاتی مانند زمینه اجرا، شرح دعوت به اقدام، سفر مشتری، نوع نقطه تماس فیزیکی، نوع نقطه تماس دیجیتال، نوع محرک، شرح خدمت فعال‌شده، شیوه ارائه منو، ویژگی‌های منوی چاپی، روش جمع‌آوری داده، فناوری‌های مورد استفاده، مزایای مشتری، ارزش تجاری، قابلیت تکرار و توسعه، یافته‌های کلیدی و سایر نکات مرتبط ارائه شود.
  • شرکت‌کننده موظف است کل سفر مشتری را در محل کسب‌وکار به‌صورت تصویری مستند کند؛ از جمله ورودی، فضای اصلی، نقاط تماس فیزیکی مانند منوی چاپی، محرک‌های فعال‌سازی مانند کد کیوآر، نقاط تماس دیجیتال مانند برنامه وفاداری و سایر عناصر مرتبط با تجربه کاربر.
  • تصاویر بخش گالری حداکثر پنج تصویر هستند و باید ترجیحاً نسبت ۴ به ۳ داشته باشند. فرمت‌های قابل قبول شامل JPG، GIF و PNG است و حالت رنگی تصاویر باید RGB باشد.
  • حجم هر تصویر نباید بیشتر از یک مگابایت باشد.
  • شرکت‌کننده باید فایل فشرده‌ای شامل فایل DOC یا PDF و تمام تصاویر مربوط به پژوهش را در بخش مربوط به فایل‌های اضافی بارگذاری کند. حداکثر حجم این فایل فشرده ۱۰۰ مگابایت است.
  • پژوهش باید بر مدل‌هایی تمرکز کند که به‌صورت طبیعی در تجربه مصرف قهوه قرار می‌گیرند و باعث ایجاد مراحل غیرضروری یا پیچیدگی در تعامل مشتری نمی‌شوند.
  • تحلیل باید مراحل مختلف تجربه مشتری، از انتخاب و سفارش محصول تا آماده‌سازی، مصرف و تعاملات پس از ترک محل را در نظر بگیرد.
  • راهکارهای بررسی‌شده باید برای مشتری در زمان مصرف و پس از آن مزیت قابل درکی ایجاد کنند.
  • بخش دیجیتال باید تجربه فیزیکی را غنی‌تر کند؛ برای مثال از طریق افزایش شناخت محصول، شخصی‌سازی خدمات، کشف محصولات و پیشنهادهای جدید یا دسترسی به محتوا و خدمات تکمیلی.
  • راهکار پیشنهادی باید بتواند ارتباط با مشتری را در مراحل مختلف سفر مشتری ادامه دهد و به افزایش تعامل، وفاداری و شکل‌گیری رابطه مستقیم با برند کمک کند.
  • پیشنهادها باید بتوانند حضور، دیده‌شدن و ارتباط برند با مشتری را در طول سفر مرتبط با مصرف قهوه افزایش دهند.
  • راهکارها باید بتوانند در لحظه تصمیم‌گیری مشتری تأثیر بگذارند و انتخاب محصولات ممتاز، روش‌های جدید آماده‌سازی یا موقعیت‌های جدید مصرف را تشویق کنند و در نتیجه نرخ تبدیل و دفعات خرید را افزایش دهند.
  • روش‌های جمع‌آوری داده و اطلاعات تماس مشتریان باید شفاف و پایدار باشند.
  • راهکار باید امکان ادامه ارتباط با مشتری پس از پایان حضور او در محل فروش را از طریق تجربه‌های دیجیتال یکپارچه و شخصی‌سازی‌شده فراهم کند.
  • مدل‌های خدماتی و تجاری قابل تکرار و قابل تطبیق با زمینه‌ها، بازارها و قالب‌های تجاری مختلف در ارزیابی اهمیت ویژه‌ای دارند.
  • پایداری اقتصادی و امکان استفاده از راهکار در قالب‌های مختلف هورکا، بازارهای بین‌المللی و نقاط فروش با ویژگی‌های متفاوت، امتیاز مثبتی محسوب می‌شود.
  • فناوری می‌تواند شامل هر فناوری مناسب برای ایجاد تجربه باشد، اما فناوری نباید به هدف اصلی طرح تبدیل شود و باید در خدمت تجربه قرار گیرد.
  • پژوهش باید هم مصرف‌کنندگانی را که به فضاهای هورکا مراجعه می‌کنند و هم فعالان صنعت را که به دنبال ارائه تجربه‌های جذاب‌تر و شخصی‌سازی‌شده هستند، در نظر بگیرد.
  • تمام متن‌های ارسالی پروژه، از جمله چکیده، توضیحات و برچسب‌ها، باید به زبان انگلیسی نوشته شوند.
  • معیارهای ارزیابی شامل میزان نوآوری، عملکرد، کیفیت زیبایی‌شناختی، امکان‌پذیری فنی و امکان‌پذیری اقتصادی است.
  • اعلام نتایج نهایی تقریباً تا پایان فوریه ۲۰۲۷ انجام خواهد شد.
  • بازبینی اولیه پروژه توسط تیم Desall تا ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۶ امکان‌پذیر است و اختیاری است؛ این بازبینی هیچ مزیتی در ارزیابی نهایی ایجاد نمی‌کند.

هزینه شرکت در فراخوان

  • رایگان است.

جوایز فراخوان

  • جایزه اول: ۱۰۰۰ یورو
  • جایزه دوم: ۱۰۰۰ یورو
  • جایزه سوم: ۱۰۰۰ یورو
  • جایزه چهارم: ۱۰۰۰ یورو
  • جایزه پنجم: ۱۰۰۰ یورو
  • حق انتخاب اضافی: برگزارکننده می‌تواند در مدت اعتبار حق انتخاب، مجوز بهره‌برداری تجاری از یک پروژه غیر برنده را با پرداخت ۱۰۰۰ یورو به صاحب آن پروژه دریافت کند.

لینک‌های مرتبط

ثبت نام در جشنواره ها را به فستیوارت بسپارید!

شما فقط به آفرینش اثر خلاقانه فکر کنید.

می‌توانید از خدمات ویژه‌ی «دپارتمان‌های تخصصی فستیوارت» برای ثبت‌نام، واریز و دریافت هزینه‌های ارزی، ترجمه‌ی متون ادبی، طراحی پورتفولیو، پوستر و … استفاده کنید.

اینجا کلیک کنید.
این خبر را برای دیگران بفرستید:

مطالب مهم این صفحه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *